Kontakta mig

Kontakta mig

Lämna dina uppgifter så återkommer jag till dig snarast.

  Welcome image

  Tips

  Att komma igång online kan vara klurigt. Speciellt när man beställer tjänster för första gången. Men det behöver det inte vara, jag går igenom lite tips & tricks nedan för att underlätta det hela, en del är frågor som jag oftast får från nya kunder.

  Innan du beställer en tjänst bör du veta vad du vill uppnå

  Vad vill jag uppnå?

  Precis som det låter, du bör veta vad du vill uppnå. Ju klarare mål du har ju enklare blir det för dig.  Vill du skapa en hemsida? Varför? - För att nå mer kunder? Skriv ner det. På så sätt blir det enklare att hitta en lösning med din konsult som passar dina behov.

  Ha flera exempel

  Det kan vara svårt att förklara exakt hur man vill ha det. Därför är det enklare om du har flera exempel som du kan visa din konsult. Exempelvis andra hemsidor med önskad stil som du söker.

  Program Image
  Program Image

  Webbhotell

  Webbhotell går att köpa helt själv eller genom din konsult. Det enklaste är genom din konsult, på så sätt slipper du administration av ditt webbhotellspaket samt att hålla koll på förnyelser med mera. Men det går lika bra att köpa webbhotell själv, det du bör vara alert på är hur kraftfull ditt webbhotell är och om den klarar av dina behov. Din konsult bör kunna ge dig rådgivning.

  Domän

  Domän går enkelt att registrera själv genom en återförsäljare. Men det kan du även få hjälp med via din konsult. Jag rekommenderar att du får rådgivning innan du köper domän och webbhotell. Dels för att vissa domäner inte är optimala ur marknadsföringsperspektiv för den branschen man jobbar med medan andra är. En tumregel är att alltid sträva efter något enkelt som man lätt kommer ihåg.

  Program Image
  Program Image

  Kvalitet

  Billigt är inte alltid bra. Speciellt om det kommer till långsiktiga lösningar, där kvalitet blir en byggsten för att kunna lyckas framöver utan massa merkostnader. Det lönar sig att bygga rätt från början helt enkelt.

  Effektivitet

  Det finns ingen anledning till att återuppfinna hjulet om det inte faktiskt behövs - ofta leder det till högre kostnader och onödigt med tid. Flesta konsulter har en grunduppsättning de utgår ifrån som både ökar effektiviteten i processen som det sparar pengar - vilket sparar din och konsultens dyrbara tid.

  Program Image
  Program Image

  Vill du jobba med mig?

  Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig så snart som möjligt.

  Kontakta mig

  Lämna dina uppgifter så återkommer jag till dig snarast.

   Rådgivning

   Är du osäker på hur du ska gå tillväga? Undrar du över något? Kontakta mig så kan jag erbjuda rådgivning.

   Program Image
   Program Image