Kontakta mig

Kontakta mig

Lämna dina uppgifter så återkommer jag till dig snarast.

  Tjänster

  Här kan du hitta min guide om prissättning. Alla paket förutsätter personligt bemötande. Mitt främsta mål är att du är nöjd med mitt arbete. Förresten, det är svårt att kalla våra tjänster "arbete", eftersom det helt klart är min passion.

  Program Image
  Program Image

  Kontakta mig

  Lämna dina uppgifter så återkommer jag till dig snarast.

   Hemsida

   Oavsett om det är en hemsida till ett mindre företag eller större företag, inom olika branscher kan du vända dig till mig för att komma igång. Vi anpassar hemsidan efter dina behov och grafisk profil.

   E-handel

   Nystartad e-handel eller har du redan e-handel som du vill uppgradera? Det löser vi.

   App

   Är du ute efter en App som fungerar både för android som ios? Då har du hittat rätt. Kontakta mig för att komma igång med prisförslag.

   Design

   Design av menyer, affischer, logotyper, grafisk profil.

   SEO Paket

   Vill du synas online? Jag sätter upp det mesta så att du kan sluta oroa dig över att synas online. Låt dina kunder enkelt hitta dig där du befinner dig.

   Lösningar

   Har du ett behov som du behöver fylla? Jag kan utveckla system & lösningar anpassade efter dina behov så som digitalisering av processer, system efter egna behov med mera. Kontakta mig för mer information.

   Bokningssystem

   Är du ute efter ett bokningssystem som är anpassningsbar efter din bransch? Kontakta mig idag för mer information.

   Timpris

   995:-

   Övrigt

   Det finns så mycket mer som jag kan göra än det som står på min hemsida. Kontakta mig så kan jag bidra med rådgivning och mer information.